Facute asa la repezeala fara sa le tai corect, au fost insa foarte bune si se pregatesc usor. Folositi foietaj cumparat, rosii, branzeturi, sunca si ce mai aveti in frigider.
Eu am incercat sa le dau o forma dreptunghiulara (n-au iesit chiar cum am vrut!) si intre doua parti am pus parmezan razalit si putin sos de rosii; deasupra un tip de sunca. Nu uitati putin busuioc, sare si ma rog, dupa preferintele voastre si alte mirodenii. Lasati la cuptor cam 15 minute, la 180°.
Pofta mare!
Eu am incercat sa le dau o forma dreptunghiulara (n-au iesit chiar cum am vrut!) si intre doua parti am pus parmezan razalit si putin sos de rosii; deasupra un tip de sunca. Nu uitati putin busuioc, sare si ma rog, dupa preferintele voastre si alte mirodenii. Lasati la cuptor cam 15 minute, la 180°.
Pofta mare!
Nessun commento:
Posta un commento