Un modo semplice e rapido per fare una buona pizza rustica:
Un mod rapid de face ceva cand n-aveti mult timp la dispozitie e acest tip de pizza rapida si foarte buna:
Ingredienti:
pasta sfoglia - aluat frantuzesc (cumparat)
prosciutto, salame, wùrstel (a scelta) - sunca, salam, crenvusti (la alegere)
formaggi (che avete nel frigo) - branzeturi (ce aveti prin frigider)
noci- nuci (optional)
un po' di sugo di pomodoro -putin sos de rosii
basilico-busuioc
poco olio -putin ulei
un uovo (per spennellare) - un ou (pt uns)
poco sale- putina sare
Dividiamo in rettangoli la pasta sfoglia e mettiamo una fettina di prosciutto o salame o wurstel tagliato rotondine; formaggio grattugiato o fettine sottili, poco sugo di pomodoro, olio di oliva, una foglia di basilico; noci se vi piacciono. Con l'altra meta si copre, si spennella col uovo e si mette al forno per circa 15-20 minuti. Si serve caldo.
Impartim in dreptunghiuri si umplem jumate, o felie de sunca, salam sau crenvusti taiati rotite, branzeturi (razalit sau taiat feliute subtiri), nuci (daca va plac) , putin sos de rosii, ulei de masline si o frunzulita de busuioc. Cu cealalta jumatate acoperim, ungem cu ou batut si putina sare si punem la cuptor. Lasati cam 15-20 minute, serviti calde.
Un mod rapid de face ceva cand n-aveti mult timp la dispozitie e acest tip de pizza rapida si foarte buna:
Ingredienti:
pasta sfoglia - aluat frantuzesc (cumparat)
prosciutto, salame, wùrstel (a scelta) - sunca, salam, crenvusti (la alegere)
formaggi (che avete nel frigo) - branzeturi (ce aveti prin frigider)
noci- nuci (optional)
un po' di sugo di pomodoro -putin sos de rosii
basilico-busuioc
poco olio -putin ulei
un uovo (per spennellare) - un ou (pt uns)
poco sale- putina sare
Dividiamo in rettangoli la pasta sfoglia e mettiamo una fettina di prosciutto o salame o wurstel tagliato rotondine; formaggio grattugiato o fettine sottili, poco sugo di pomodoro, olio di oliva, una foglia di basilico; noci se vi piacciono. Con l'altra meta si copre, si spennella col uovo e si mette al forno per circa 15-20 minuti. Si serve caldo.
Impartim in dreptunghiuri si umplem jumate, o felie de sunca, salam sau crenvusti taiati rotite, branzeturi (razalit sau taiat feliute subtiri), nuci (daca va plac) , putin sos de rosii, ulei de masline si o frunzulita de busuioc. Cu cealalta jumatate acoperim, ungem cu ou batut si putina sare si punem la cuptor. Lasati cam 15-20 minute, serviti calde.

Fac ceva asemanator... decat ca nu acopar deasupra cu foietaj. Arata ca niste mega pateuri ;-) ...bune!
RispondiElimina