La traduzione non è esatta ma non so perché questo tipo di rustico non lo voglio chiamare come in romeno "cornulete". Mi garba di più "rustico".
Ottimo da portare in camping, io l'ho fatto per noi quando siamo andati in Toscana.
L'impasto può essere anche più semplice (meno ingredienti) io l'ho "complicato" un po' ;-):
N-am tradus exact dintr-o limba in alta pentru ca nu prea suna bine in italiana "cornuri sarate" sau cel putin la ora asta cand scriu asa mi se pare ;-). Foarte bune de dus cand mergeti undeva, satura si se mentin cateva zile. Eu le-am facut cand ne-am dus in Toscana, asa aveam mereu ceva de rontait. Aluatul poate fi si mai simplu, eu am folosit cel de la saratele.
Ottimo da portare in camping, io l'ho fatto per noi quando siamo andati in Toscana.
L'impasto può essere anche più semplice (meno ingredienti) io l'ho "complicato" un po' ;-):
N-am tradus exact dintr-o limba in alta pentru ca nu prea suna bine in italiana "cornuri sarate" sau cel putin la ora asta cand scriu asa mi se pare ;-). Foarte bune de dus cand mergeti undeva, satura si se mentin cateva zile. Eu le-am facut cand ne-am dus in Toscana, asa aveam mereu ceva de rontait. Aluatul poate fi si mai simplu, eu am folosit cel de la saratele.
Ingredienti:
500 g farina - faina
2 uova - oua
100 ml latte tiepido - 100 ml lapte caldut
25 g lievito di birra - drojdie
60 g burro - unt
formaggi misti ( a piacere) - branzeturi mixte (dupa gust)
sesamo- susan
2 cucchiaini sale
1/2 cucchiaino zucchero
mandorle - migdale
Si fa l'impasto con tutti gli ingredienti (meno il sesamo) si lascia lievitare, si da la forma si spalma con l'uovo battuto e si aggiunge il sesamo. Si lascia cuocere nel forno a 180° per circa 20 minuti.
Si mantengono per alcuni giorni chiusi in buste x alimenti o scatole x biscotti.
Se face aluatul din toate ingredientele minus semintele de susan, se lasa sa dospeasca pana se dubleaza, se formeaza cornuletele (si alte forme puteti face, dupa plac) se pun la cuptor la 180° , circa 20 minute. Se mentin cateva zile in pungi de nailon sau cutii de tabla.
500 g farina - faina
2 uova - oua
100 ml latte tiepido - 100 ml lapte caldut
25 g lievito di birra - drojdie
60 g burro - unt
formaggi misti ( a piacere) - branzeturi mixte (dupa gust)
sesamo- susan
2 cucchiaini sale
1/2 cucchiaino zucchero
mandorle - migdale
Si fa l'impasto con tutti gli ingredienti (meno il sesamo) si lascia lievitare, si da la forma si spalma con l'uovo battuto e si aggiunge il sesamo. Si lascia cuocere nel forno a 180° per circa 20 minuti.
Si mantengono per alcuni giorni chiusi in buste x alimenti o scatole x biscotti.
Se face aluatul din toate ingredientele minus semintele de susan, se lasa sa dospeasca pana se dubleaza, se formeaza cornuletele (si alte forme puteti face, dupa plac) se pun la cuptor la 180° , circa 20 minute. Se mentin cateva zile in pungi de nailon sau cutii de tabla.
Nessun commento:
Posta un commento